ارزش غذایی سفیده تخم مرغ
پنجشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۰۲:۵۵ ب.ظ
میزان نسبت پروتئین به چربی در سفیده تخم مرغ ۶۰:۱ میباشد و همین موضوع سفیده تخم مرغ را به یکی از خالصترین منابع پروتئینی دنیا تبدیل کرده است . این ماده غذایی عضله ساز همچنین دارای ارزش بیولوژیکی بسیار بالایی نیز میباشد به این معنی که بخش اعظمی از پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ میتواند به راحتی در بدن برای ساخت پروتئین مورد استفاده قرار بگیرد . سفیده تخم مرغ همچنین دارای مقادیر بسیار کم کربوهیدرات میباشد و همچنین دارای ویتامینها و مواد معدنی نیز هست
ارزش غذایی سفیده تخم مرغ در هر ۱۰۰ گرم :
کالری : ۵۰
پروتئین : ۸۴%
کربوهیدرات : ۸%
چربی : ۰%
البته مصرف بیش از اندازه تخم مرغ و بصورت پشت سر هم تغییرات هورمونی را نیز به همراه دارد.
۹۵/۰۴/۲۴